Home

Pascale Rademakers

 

Mw. Drs. Pascale J.H. Rademakers studeerde in 1996 af als medisch bioloog aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Zij trad in dienst bij Packard Bell computers als assistant treasurer. Nadien vervulde ze functies als cash manager en assistant treasurer bij internationaal opererende bedrijven als Baan software en Arcadis. Naast veel praktijkervaring heeftt ze haar theoretische kennis op peil gehouden met diverse cash management en treasury cursussen gevolgd o.a bij de Financiele Academie, ABN-Amro en NCOI.

In 2006 heeft mw. Rademakers RADfinance opgericht van waaruit zij interimopdarchten vervult op gebied van Treasury. Voor multinationals als Friesland Foods, Lycos, RWE (Essent), Vattenfall (Nuon), Canon (Oce) en Schoeller Allibert heeft ze als interim cash manager tijdelijke functies vervuld. Daarnaast ondersteunt ze startende ondernemingen bij het opzetten en bijhouden van bedrijfsadministraties.

 

Mw. Rademakers heeft in de loop van haar carrière ervaring opgedaan met de volgende cash management / treasury / consolidatie software pakketten: 

- SAP

- Quantum

- Wallstreet Suite

- Bellin TM5

- Globe$

- Hyperion Enterprise

Daarnaast heeft zij ervaring met MS Office, met de informatiesystemen van Reuters en Bloomberg, met de FX dealsystemen 360T, Currenex en FX All en heeft zij ervaring met electronic banking van vrijwel alle grote banken. 

 Mw. Rademakers spreekt Engels, Duits en Nederlands.