Home

Excellent in cash management

Goed cash management, of in uitgebreidde zin treasury levert een wezenlijke bijdrage aan het bedrijfsresultaat van een onderneming met een substantiële cashflow. Maar wat als u even zonder cash manager zit?

Goed cashmanagement is niet alleen afhankelijk van kundigheid van de cashmanager, bekendheid met best practice in de financiële wereld, en de juiste bankrelaties, maar ook met inzicht in de unieke financiële situatie van uw bedrijf.

Bij aanstellen van een nieuwe treasurer of cashmanager gaat u dus niet over één nacht ijs, en neemt u de tijd om de beste kandidaat voor uw vacature te vinden. Omdat ondertussen de bedrijfsvoering gewoon door moet gaan bied RAD finance u ad interim cash management en treasury diensten waarmee u zonder een centje pijn een periode van één tot enkele maanden kunt overbruggen.

Gesteund door langjarige ervaring in verschillende bedrijfstakken, gewapend met kennis van de gangbare treasury en cashmanagement software, thuis in de wereld van de Nederlandse en internationale handelsbanken  is RAD finance uitstekend toegerust om de cash management taken in uw bedrijf direct op te pakken en daarmee de financiële stabiliteit van uw onderneming te waarborgen.

 Heeft u binnenkort behoefte aan  interim cash management diensten? Neem dan contact op met RAD finance!